RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Kylväska Flamingo

Ta med denna kylväska till mataffären och packa ned den frysta maten så den ej tinar under hemfärden. Passar även bra som picknick eller lunchväska. Mått: 30 x 11 x 28 cm. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Ta med denna kylväska till mataffären och packa ned den frysta maten så den ej tinar under hemfärden. Passar även bra som picknick eller lunchväska. Mått: 30 x 11 x 28 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN: 5708315150100
Lev. artikelnummer: KIBAG-FLAM
Vikt: 63 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice