RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Vattenvisselpipa Fågel

Med dessa färgglada plastfåglar får du höra fin fågelsång. Fyll botten med vatten och blås sedan i pipen så börjar fåglarna sjunga. En riktig kalashöjare för barnen. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Med dessa färgglada plastfåglar får du höra fin fågelsång. Fyll botten med vatten och blås sedan i pipen så börjar fåglarna sjunga. En riktig kalashöjare för barnen. Varje förpackning innehåller 6 stycken fåglar i olika färger.

Mått: Höjd 5 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
Lev. artikelnummer: KITOY-WHIXC
Vikt: 47 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice