RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Tallrik Melamin Rice Up

Med denna tallrik i melamin kan vi göra en skillnad. Rice donerar till ett speciellt ändamål då dessa tallrikar säljs. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 39 - 49 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Med denna tallrik i melamin kan vi göra en skillnad. Rice donerar till ett speciellt ändamål då dessa tallrikar säljs. Rice skriver "Ingen kan hjälpa alla men alla kan hjälpa någon". Tallriken är rosa med motiv av en söt hund. Kan diskas i maskin men ska ej användas i micro.

Mått: Diameter 20 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
Lev. artikelnummer: KILPL-GDOG
Vikt: 146 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice