RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Springform 2-pack

Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Med dessa non-stick springformar som kommer i set om 2 kan du både göra tårtbottnar men även förvara tårtorna då det finns ett lock samt handtag så du smidigt kan ta med tårtan till festen, picknicken eller varför inte till arbetskamraterna. Diskas för hand. Locket kan ej användas i ugn. Mått: H 12 cm x Ø 28 cm. Mått: H 12 cm x Ø 23 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
Lev. artikelnummer: BAFOR-2ZTP
Vikt: 1 115 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice