RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Slickepott Casablanca

Fina slickepottar med härliga mönster från danska Rice gör bakningen så mycket roligare! Men en slickepott kommer du åt ordentligt och får med dig all smet i bunken. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Fina slickepottar med härliga mönster från danska Rice gör bakningen så mycket roligare! Men en slickepott kommer du åt ordentligt och får med dig all smet i bunken. Kan användas både till matlagningen och bakningen. Skall ej användas till varm mat utan endast under förberedelserna av lagningen. Slickepotten är gjord i 100% silikon med ett träskaft. Silikondelen kan diskas i maskin men träskaftet ska handdiskas.

Mått: 27 cm x 6 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN:
Lev. artikelnummer: KISPA-CAXC

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice