RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Skålar Melamin

4 st praktiska och snygga skålar i pastellfärgerna rosa, gul, lavendel samt lila. Skålarna kan placeras i varandra när de inte används vilket sparar plats i skåp. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

4 st praktiska och snygga skålar i pastellfärgerna rosa, gul, lavendel samt lila. Skålarna kan placeras i varandra när de inte används vilket sparar plats i skåp. Skårade lock så skålarna står stadigt på varandra om de är fyllda och placeras på varandra. Skålarna är även jättefina att använda till sallad och snacks. Skålarna är i melamin med lufttätt lock. Tål maskindisk men inte micro. Godkända för livsmedel.

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN: 5708315041477
Lev. artikelnummer: MELBW-4ZRAXC
Vikt: 1 019 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice