RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Skål Nudlar

Utgående modell: Ett fåtal exemplar kvar. Fyll dessa härligt färgglada skålar som finns i olika färger med nudlar, soppa eller annat gott. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Utgående modell: Ett fåtal exemplar kvar.

Fyll dessa härligt färgglada skålar som finns i olika färger med nudlar, soppa eller annat gott. Skålarna är gjorda i melamin som går att diska i maskin, ej micro. Måtten på skålarna är Ø 21 x 6 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN:
Lev. artikelnummer: MELBW-STXC

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice