RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Raffiakorg Turkos

. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Denna Raffiakorg är en fin inredningsdetalj som passar lika bra i barnrummet för leksaksförvaring som i vardagsrummet till garner, tidningar eller annat som behöver förvaras framme. Dessa korgar är handgjorda och tillverkas i bergen i Madagaskar i 2 olika byar vilket gör att människorna där kan bygga hus åt sina familjer. Så när vi köper dessa korgar får vi inte enbart en fin korg utan vi gör en god gärning för dessa familjer.

Mått: 30 x 30 x 25 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
Lev. artikelnummer: BSFAB-TG
Vikt: 1 385 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice