RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Mugg Med Handtag Turkos

Mugg i melamin med handtag som kan användas till kaffe, the, varm choklad osv. Denna mugg passar till både kalaset, festen, picnicen. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Mugg i melamin med handtag som kan användas till kaffe, the, varm choklad osv. Denna mugg passar till både kalaset, festen, picnicen. Håller i alla lägen, inget glasskross efter en tappad mugg. Rymmer ca 2,5 dl. Tål maskindisk men inte micro. Denna produkt är godkänd för livsmedel. Mått: 10 x 8 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN: 5708315098198
Lev. artikelnummer: MELMU-T
Vikt: 146 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice