RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Mugg Latte Korallröd/Vit Marrakesh

Ta med latten och komplettera med silikonlock. Muggarna finns i flera färger och mönster som är fina att kombinera tillsammans. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Ta med latten och komplettera med silikonlock.

Muggarna finns i flera färger och mönster som är fina att kombinera tillsammans. Denna mugg passar till både kalaset, festen, picnicen och framförallt hemma till barnen. Håller i alla lägen, inget glasskross efter en tappad mugg. Tål maskindisk men inte micro. Denna produkt är godkänd för livsmedel.

Missa inte att köpa till silikonlock. Vi har Silikonlock Original och Silikonlock Awesome.

Mått: 13 cm x 9 cm. Material: Melamin.

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN: 5708315801095
Lev. artikelnummer: MELCU-LMACW
Vikt: 190 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice