RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Melamintallrik Aqua

En tuff tallrik i melamin från Rice serie Funky Family som passar bra till barnens måltider såsom lunch, desserter, smörgåsar mm. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

En tuff tallrik i melamin från Rice serie Funky Family som passar bra till barnens måltider såsom lunch, desserter, smörgåsar mm. Tallriken är i 100% melamin så den är en given favorit i hållbarhet. Inget glaskross eller liknande om den skulle råka åka i golvet. Tallriken går att diska i diskmaskinen i övre facket.

Mått: Ø 20 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN: 5708315108217
Lev. artikelnummer: KILPL-FFAQ
Vikt: 154 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice