RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Matbox Pink Winter Blossom

Förvara din mat i dessa fina plastburkar som du kan ta med till jobbet som matlåda, till picknicken, till helgmyset eller bara som en vanlig förvaringslåda. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Förvara din mat i dessa fina plastburkar som du kan ta med till jobbet som matlåda, till picknicken, till helgmyset eller bara som en vanlig förvaringslåda. Burkarna levereras som 4-pack & kan staplas på varandra.
Rice melamin och plastpodukter är helt fria från BPA och PVC och går därmed utmärkt att använda till förvaring av mat.

Burkarnas mått:
Diameter 14,5 cm. höjd 10,5 cm.
Diameter 13,5 cm. höjd 9,5 cm.
Diameter 11 cm. höjd 8 cm.
Diameter 8 cm. höjd 7 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
Lev. artikelnummer: FBOX-4ZWBXC
Vikt: 238 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice