RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Lunchbag Isolerad

Denna praktiska lunchpåse som är isolerande för värme och kyla är perfekt för barn i förskola, skola, för utflykten eller för lunchlåda till jobbet. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Denna praktiska lunchpåse som är isolerande för värme och kyla är perfekt för barn i förskola, skola, för utflykten eller för lunchlåda till jobbet. Smidigt att hålla ren utvändigt då utsidan består av vaxdukstyg. Insidan av isolerande folie. Stängs smidigt upptill med kardborreband.

Finns i två varianter.

Längd: 18 cm. bredd: 11 cm. Höjd: 29 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN:
Lev. artikelnummer: KIBAG-LUNXC

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice