RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Lackad bambuskål Fuchsia

Lackad bambuskål som går att använda till salladen, frukterna eller annat gott som man vill förvara. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Lackad bambuskål som går att använda till salladen, frukterna eller annat gott som man vill förvara. Bambu är ett nytt material, både funktionellt och tåligt, dessutom bra för vår miljö. Bambun lindas och pressas i form för att sedan lackas.Det går utmärkt att förvara både varm och kall mat i skålen, bambun är hygienisk, antibakteriell och tar inte smak av mat och kryddor som förvaras i den.Bambu är ett levande material och du kan använda bambuprodukter till det mesta. Undvik skållheta vätskor och låt inte skålen bli stående med vatten i.I vårt torra inomhusklimat mår skålarna bra av att gnidas in med lite vanlig matolja ibland.Diska dem för hand i varmt vatten och vanligt diskmedel, så håller de länge! Ska ej användas i micro. Mått: 26 cm i diameter x 15 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
Lev. artikelnummer: BAMBB-XC
Vikt: 553 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice