RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Handmålad julgranskula Blå

Julgranskula blå med handmålat motiv och en silvertråd till upphängning. Julgranskulan är handgjord i papier maché teknik, och därefter handmålad. Mått: Ø 7 cm. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Julgranskula blå med handmålat motiv och en silvertråd till upphängning. Julgranskulan är handgjord i papier maché teknik, och därefter handmålad.

Mått: Ø 7 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
Lev. artikelnummer: XBALL-6XC
Vikt: 30 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice