RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Handgjord Matta

. Läs mer

  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag
  • Fraktfritt över 599 kr, annars 39 - 49 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
Beskrivning

Dessa underbart handgjorda mattor har tillverkats av hantverkare som lagt ner åtskilliga timmar på att vika alla tygbitar så de ligger i rätt ordning & slutligen sy dem på mattbasen i rätt mönster. Bara vikandet av tygbitarna tar 4 dagar/matta. Tekniken som används var förr riktigt populär men behärskas nu av få. Dessa mattor är bundna att stjäla rampljuset på vilket golv som helst.

Mattorna finns i 2 olika storlekar, Ø 90 cm & Ø 130 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN:
Lev. artikelnummer: FLMAT-LCBRXC, FLMAT-LCPAXC, FLMAT-MCBRXC, FLMAT-MCPAXC

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice