RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Handgjord Matta

. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 39 - 49 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Dessa underbart handgjorda mattor har tillverkats av hantverkare som lagt ner åtskilliga timmar på att vika alla tygbitar så de ligger i rätt ordning & slutligen sy dem på mattbasen i rätt mönster. Bara vikandet av tygbitarna tar 4 dagar/matta. Tekniken som används var förr riktigt populär men behärskas nu av få. Dessa mattor är bundna att stjäla rampljuset på vilket golv som helst.

Mattorna finns i 2 olika storlekar, Ø 90 cm & Ø 130 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN:
Lev. artikelnummer: FLMAT-LCBRXC, FLMAT-LCPAXC, FLMAT-MCBRXC, FLMAT-MCPAXC

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice