RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Förvaringslåda Station Mellan

Denna förvaringslåda i bast har utseendet av en tågstation. En fin inredningsdetalj men framförallt en bra leksaksförvaring som inbjuder till lek. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Denna förvaringslåda i bast har utseendet av en tågstation. En fin inredningsdetalj men framförallt en bra leksaksförvaring som inbjuder till lek. Taket på korgen är öppningsbart och har små hakar som fästs på sidorna. Varje förvaringslåda är gjord för hand och varje exemplar är unikt. Korgarna kan variera i form ,utseende och i färg.

Mått: L38 x B29 x H44 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
Lev. artikelnummer: bsHOU-3ZBOY12
Vikt: 845 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice