RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Förvaringshus Tomte

Förvaringslåda formad som ett rosa hus med rött tak från danska Rice. På huset återfinns motiv av en tomte, svampar, igelkott, fjäril, sol och en blomma. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Förvaringslåda formad som ett rosa hus med rött tak från danska Rice. På huset återfinns motiv av en tomte, svampar, igelkott, fjäril, sol och en blomma. Huslådan som är handgjord av färgglad bast/raffia är både praktisk och samtidigt underbart söt till leksaker. Taket är öppningsbart och fästes fast med små hakar. Korgen har också ett bärhandtag på taket.

Längd: 23 cm. Bredd: 14 cm. Höjd: 20 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN: 5708315107838
Lev. artikelnummer: BGHOU-IGN
Vikt: 379 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice