RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Flamingo Blå

Denna väggtrofé i form av en flamingo är gjord i papper mache. Lätt att sätta upp på vägg med den medföljande kroken som sitter fast baktill. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Denna väggtrofé i form av en flamingo är gjord i papper mache. Lätt att sätta upp på vägg med den medföljande kroken som sitter fast baktill. Flamingon har olika mönster av blommor, stjärnor & prickar i härliga färger. En rolig inredningsdetalj som verkligen drar blickarna till sig. Använd som dekoration i barnrum eller häng alla dina halsband runt flamingons hals.

Mått: 21 cm x 16 cm x 30 cm.

OBS: Då denna produkts översta lager består av avrivna papper så kan skarvarna synas. Klicka på produktbilden för att se skarvarna.

Egenskaper

Varumärke: Rice
Lev. artikelnummer: WALDE-FLAMXC
Vikt: 364 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice