RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Cooler Tank 4 liter

Med denna Cooler tank kan du hålla dina drycker kalla & du kan enkelt fylla på ditt glas med tappkranen. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Med denna Cooler tank kan du hålla dina drycker kalla & du kan enkelt fylla på ditt glas med tappkranen. Perfekt att ha till sommarens alla varma dagar, till fester, husvagnen, altanen. Cooler-tanken har en isolerad insida som håller drycken kyld. Den har utfällbara ben inunder och den står stabilt. Finns även ett handtag upptill så man enkelt & smidigt kan förflytta den. Inne i tanken finns en behållare där man kan lägga is. Rymmer 4 liter. Mått: 33 x Ø 19,5 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
Vikt: 885 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice