RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Brödskärare Stjärna

Uppmuntra barnen att äta sin frukost genom att lägga till lite kreativ touch. Barnen kan själva vara med och göra sin smörgås. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Uppmuntra barnen att äta sin frukost genom att lägga till lite kreativ touch. Barnen kan själva vara med och göra sin smörgås. Perfekt storlek för en bit bröd, bildar en stjärna av smörgåsen.

Egenskaper

Varumärke: Rice
Lev. artikelnummer: KITCU-STAXC

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice