RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Brödkorgar Raffia

Dessa brödkorgar kommer i set om 3 stycken och har färgerna röd. turkos och rosa. De är gjorda i raffia som är ett syntetiskt material som är lättare än vatten. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Dessa brödkorgar kommer i set om 3 stycken och har färgerna röd. turkos och rosa. De är gjorda i raffia som är ett syntetiskt material som är lättare än vatten. Använd dem som brödkorgar, smyckeskorgar eller varför inte förvara nycklar och annat som man har liggandes framme.

Mått:

Röd korg - Ø 25 cm x 8 cm.
Turkos korg - Ø 23 cm x 7,5m.
Rosa korg - Ø 21 cm x 7 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
Lev. artikelnummer: BSBRE-3ZRTI
Vikt: 870 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice