RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Baby Cup Svamp

Söt baby/barnmugg med motiv av små blommor med rosa bakgrund samt en röd svamp. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Söt baby/barnmugg med motiv av små blommor med rosa bakgrund samt en röd svamp. Muggens material är i melamin som man med fördel kan använda under en lång tid då barnen är små. Inget glaskross från ett tappat glas, melaminmuggen håller i alla lägen. Kan diskas i maskin men ej användas i micro. Mått: 6 cm x Ø 8 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
Lev. artikelnummer: BABCU-SPXC
Vikt: 79 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice