RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Tallrik Melamin X-mas - Flowers

Melamintallrik med en härlig röd nyans samt motiv av vackra blomster från Rice i slitstark melamin. En vacker middagstallrik. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Melamintallrik med en härlig röd nyans samt motiv av vackra blomster från Rice i slitstark melamin. En vacker middagstallrik. Tallriken kan diskas i maskin men ska ej användas i micro.

Mått: Ø 20 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
Lev. artikelnummer: XMEPL-3XC15
Vikt: 150 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice