RumAttÄlska.se
24%
Logo varumärke Rice

Tallrik Keramik - Flower Design Soft Sand

Keramiktallrik med vackra blomsterdetaljer, finns även i assiett, skål & kopp fina att matcha tillsammans. Läs mer

159:- 209:-

Lagervara för omgående leverans

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Keramiktallrik med präglad yta dekorerad med vackra blomsterdetaljer, finns även i assiett, skål & kopp fina att matcha tillsammans.

Då produkten är tillverkad & målad för hand kan det förekomma skillnader i färg, form & utseende. Varje produkt är unik i sitt utförande & kan bära spår av små märken eller färgavvikelser från bild.

Material: Keramik. Mått: 2.5 x Ø 25.5 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN: 5708315247992
Lev. artikelnummer: CEDPL-EMSS
Vikt: 869 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice