RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Barntallrik Smiling Moustach

Supersöt tallrik tillverkad i bambu, kan även användas som ett underlägg om man vill hålla den fin & fräsch under en längre tid. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Supersöt tallrik tillverkad i bambu, kan även användas som ett underlägg om man vill hålla den fin & fräsch under en längre tid. Tallrikarna ska diskas för hand och ska ej användas i mikrovågsugn. OBS - Tänk på att exempelvis rödbetor, soya mm kan färga av sig i tallriken och lämna fläckar.

Mått: 20 x 20 x 1 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
Lev. artikelnummer: KILPL-BAMXC
Vikt: 193 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice