RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Barntallrik Animal Print

Barntallrik med ett vackert motiv med djur-tema. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 39 - 49 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Barntallrik med ett vackert motiv med djur-tema. Melaminet är blandat med 30% bambu, som är ett naturmaterial och genom att blanda dessa två material värnar vi lite extra om miljön. En fantastiskt fin kollektion som finns i muggar, tallrikar & bestick. Tallriken går att diska i maskin i övre facket men ska ej användas i micro.

Mått: Ø 20 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN: 5708315154252
Lev. artikelnummer: KILPL-BANI
Vikt: 157 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice