RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Presentbox Melamin Animal

Presentbox till de små från Rice. Setet innehåller slitstarka melamin-produkter såsom tallrik med 4- fack, mugg, gaffel samt sked. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Presentbox till de små från Rice. Setet innehåller slitstarka melamin-produkter såsom tallrik med 4- fack, mugg, gaffel samt sked. Setet har ett vackert barnmotiv med djurtema.

Maskindisk i övre facket. Dessa produkter ska ej användas i micro.

Mått: 25 x 11 x 22 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN: 5708315154221
Lev. artikelnummer: BABOX-4ZMEGAN
Vikt: 534 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice