RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Slickepott Multicolor

Slickepott som finns i tre olika färger med härliga mönster som gör bakningen så mycket roligare!. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Slickepott som finns i tre olika färger med härliga mönster som gör bakningen så mycket roligare! Med en slickepott kommer du åt ordentligt och får med dig all smet i bunken och då den är tillverkad av silikon så lämnar den inga repor.
Kan användas både till matlagning och bakning och tål väldigt höga temperaturer. Slickepotten är gjord av 100% silikon med ett tillhörande träskaft. Silikondelen kan diskas i maskin men träskaftet bör handdiskas.

Mått: 26,5 x 6 x 2 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN: 5708315227314
Lev. artikelnummer: KISPA-SS23XC

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice