RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Pappersmuggar Butterfly & Flowers

Pappersmuggar i härliga färger, varje förpackning innehåller 8 stycken muggar och passar fint både till fest & picknick. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Pappersmuggar i härliga färger, varje förpackning innehåller 8 stycken muggar och passar fint både till fest & picknick. Finns även att kombinera tillsammans med papperstallrikar samt servetter.

Mått: 9 x Ø 7 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
Lev. artikelnummer: PARCU-TFUNXC
Vikt: 80 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice