RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Muffins- och Cupcakeformar

Baka härligt goda cupcakes eller muffins i dessa somriga bakformar i hårdpapp från Rice. Är även fina att servera glass i eller andra sötsaker. Mått: 5 cm x Ø 7 cm. Läs mer

  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag
  • Fraktfritt över 599 kr, annars 39 - 49 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
Beskrivning

Baka härligt goda cupcakes eller muffins i dessa somriga bakformar i hårdpapp från Rice. Är även fina att servera glass i eller andra sötsaker.

Mått: 5 cm x Ø 7 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN:
Lev. artikelnummer: BACAS-FLXC

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice