RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Matta Flowers

Fantastiskt vacker rektangulär matta med färgsprakande blommönster & fina detaljer. Passar fint i vardagsrum & sovrum. Finns även i en lite mindre variant. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Fantastiskt vacker rektangulär matta med färgsprakande blommönster & fina detaljer. Passar fint i vardagsrum & sovrum. Finns även i en lite mindre variant.

Material: Bomull. Mått: 160 x 230 cm.

Skötsel:
Bäst för mattan är det om den inte utsätts för direkt solljus. Detta kan dock vara svårt att undvika. Om din matta utsätts för sol, rotera mattan med jämna mellanrum så att den bleks jämnt.

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN: 5708315183702
Lev. artikelnummer: FLCAR-FLO
Vikt: 4 450 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice