RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Matta Flower Print

Vacker rektangulär matta med blommönster tryckt på ovansidan. Mattan med sina vackra färger & detaljer passar fint i kök, vardagsrum, sovrum & barnrum. Läs mer

  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag
  • Fraktfritt över 599 kr, annars 39 - 49 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
Beskrivning

Vacker rektangulär matta med blommönster tryckt på ovansidan. Mattan med sina vackra färger & detaljer passar fint i kök, vardagsrum, sovrum & barnrum.

Material: Bomull. Mått: 65 x 150 cm.

Skötsel:
Bäst för mattan är det om den inte utsätts för direkt solljus. Detta kan dock vara svårt att undvika. Om din matta utsätts för sol, rotera mattan med jämna mellanrum så att den bleks jämnt.

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN: 5708315183719
Lev. artikelnummer: FLMAR-FLO
Vikt: 1 273 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice