RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Pineapple LED Turkos

Supercool LED-lampa i form utav en ananas. Finns i 3 olika färgställningar och drivs av 3 stycken LR44 som medföljer. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 39 - 49 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Supercool LED-lampa i form utav en ananas. Finns i 3 olika färgställningar och drivs av 3 stycken LR44 som medföljer. Passar fint i barnrummet men även i trädgården till sommarfesterna för en tropisk känsla. Denna lampa ändrar ej färg utan behåller sin färgglada turkosa nyans.

Mått: 9 x 9 x 18 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
Lev. artikelnummer: LAMP-PINXC
Vikt: 189 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice