RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

LED String Light Vit

Ljusslinga med 10 stycken miniglödlampor som lyser med ett behagligt mjukt vitt sken. Ljusslingan kan endast användas inomhus. Drivs med 3xAA batterier, medföljer ej. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Ljusslinga med 10 stycken miniglödlampor som lyser med ett behagligt mjukt vitt sken. Ljusslingan kan endast användas inomhus. Drivs med 3xAA batterier, medföljer ej. Mått: 192 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
Lev. artikelnummer: LIGHT-SBALLW
Vikt: 72 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice