RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Golvkudde Dark Rose Print

Snygg golvkudde som kan användas både inne- som utomhus. Smidig att bära då den har ett handtag. Kan användas direkt på golvet eller som dyna till utemöblerna. Läs mer

  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag
  • Fraktfritt över 599 kr, annars 39 - 49 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
Beskrivning

Snygg golvkudde som kan användas både inne- som utomhus. Smidig att bära då den har ett handtag. Kan användas direkt på golvet eller som dyna till utemöblerna. Finns även som pläd, sittdynor samt kuddar.

Mått: 49 x 10 x 49 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN: 5708315179064
Lev. artikelnummer: MAT1-DARO
Vikt: 1 230 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice