RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Hängande Kruka Flodhäst

Hängande kruka till placering på vägg i en härlig guldfärg. Krukan som är tillverkad i metall kan med fördel användas både till blomster & gröna växter. Mått: 9 x 10 cm. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Hängande kruka till placering på vägg i en härlig guldfärg. Krukan som är tillverkad i metall kan med fördel användas både till blomster & gröna växter.

Mått: 9 x 10 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN: 5708315145472
Lev. artikelnummer: FLPLA-WHIPPO
Vikt: 732 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice