RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Liten Kanna Mörkrosa

Liten tillbringare med en vacker mörkrosa färg. En tillbringare som tål att användas året runt. Rymmer ca 1 liter och kan även användas som mjölk eller gräddkanna. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Liten tillbringare med en vacker mörkrosa färg. En tillbringare som tål att användas året runt. Rymmer ca 1 liter och kan även användas som mjölk eller gräddkanna. Material: Melamin. Mått: 18,5 x 11 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN: 5708315165401
Lev. artikelnummer: MELPI-SII
Vikt: 295 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice