RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Cooler Tank Pink Green Rose Print

Perfekt till sommarens alla varma dagar, till fester, barnkalas, husvagnen & altanen. Passar fint till alla sorts drycker. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Med denna vackra Cooler Tank kan du hålla dina drycker kylda & du kan enkelt fylla på ditt glas med tappkranen. Perfekt att ha till sommarens alla varma dagar, till fester, barnkalas, husvagnen & altanen. Passar fint till alla sorts drycker.
Cooler Tanken har en isolerad insida som håller drycken kyld. Den har utfällbara ben inunder och den står stabilt. Finns även ett handtag upptill så den enkelt & smidigt kan förflyttas.
Inne i tanken finns en behållare där man kan lägga is så drycken håller sig kyld under en längre period. Om man inte önskar kylda drycker så går det även bra att använda den till varma drycker.

Rymmer 8 liter.

Mått: 38 x Ø 25 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN: 5708315191509
Lev. artikelnummer: PLCOO-GRROI
Vikt: 1 675 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice