RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Citrusskrapa - Lace Print

Praktiskt köksredskap där du med några enkla drag får den mängd av citrusskal eller citrusremsor som passar både till matlagning, desserter samt garnering. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 39 - 49 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Praktiskt köksredskap där du med några enkla drag får den mängd av citrusskal eller citrusremsor som passar både till matlagning, desserter samt garnering. Ett perfekt redskap som effektivt skrapar bl a apelsin och citronskal utan att man får med den bittra smaken. Material: Rostfritt stål. Mått: 19 x 2 x 1 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
Lev. artikelnummer: KIUTE-CZEST
Vikt: 80 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice