RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Bordstablett Soft Pink

Bordstablett tillverkad för hand i raffiafiber, färgad i en vacker ljusrosa nyans. Finns i flera olika färger, fina att mixa & matcha. Läs mer

  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag
  • Fraktfritt över 599 kr, annars 39 - 49 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
Beskrivning

Bordstablett tillverkad för hand i raffiafiber, färgad i en vacker ljusrosa nyans. Finns i flera olika färger, fina att mixa & matcha. Passar fint tillsammans med Bordslöpare Flower Embroidery.

Material: Raffia. Mått: 32 x 44 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN: 5708315183863
Lev. artikelnummer: STRAT-SI
Vikt: 28 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice