RumAttÄlska.se
Logo varumärke Rice

Vintage Latte Spoons - Urban Colors

Fina latteskedar i melamin, använd till det goda kaffet & till de smaskiga desserterna. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 39 - 49 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Fina latteskedar i melamin, använd till det goda kaffet & till de smaskiga desserterna. Dessa skedar kan man aldrig få för många utav och med sina vackra färger livar de upp vilken tråkig besticklåda som helst. Levereras i set om 6, från Rice kollektion vår/sommar-kollektion 2018. Tål maskindisk men inte micro. Godkända för livsmedel.

Mått: 23 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
Lev. artikelnummer: MESPO-LVIURBXC
Vikt: 118 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice