RumAttÄlska.se
Logo varumärke Majas Cottage

Spegel Flores - Majas Cottage

Handgjord spegel med vackert mönster från Majas Cottage. Läs mer

379:-

Lagervara för omgående leverans

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 39 - 49 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Spegel med vackert mönster från Majas Cottage. Då produkten är handgjord kan det förekomma skillnader i färg, form & utseende. Varje spegel är unik i sitt utförande. Speglarna finns i flera olika varianter.

Material: Trä & glas. Mått: 23 x 35 x 2,2 cm.

Säljs med 10% förmån till Barncancerfonden.

Egenskaper

Varumärke: Majas Cottage
Lev. artikelnummer: 220048
Vikt: 1 452 g

Om varumärket

Majas Cottage är ett familjeföretag med fokus på välbefinnande och mys som en röd tråd genom hela företaget. Sortimentet består bland annat av ljuslyktor, fat, skärbrädor, väggljushållare, ljusstakar, skedar, muggar och assietter.

2012 startades företaget hemma i grundarna Petra och Pierres källare där de började sälja sin första Maja lykta, en lykta med stärkande ord, framtagen för att bringa ljus, glädje, tröst och hopp i kampen mot cancer, speciellt den cancer som drabbar våra älskade barn.

Med Petras erfarenhet av produktutveckling och inköp inom inredningsbranschen föddes idén om Majas Lyktor – Lyktor som berör.

Majas Cottage har extra hjärta och själ med i företaget och att stödja Barncancerfonden är viktigt, tänk att få köpa vackra inredningssaker och veta att dom symboliserar att man bidragit till något gott samtidigt – bästa känslan och win-win för alla.

Majas cottage har med kunder och återförsäljares hjälp donerat många miljoner till Barncancerfonden.

Logo varumärke Majas Cottage