RumAttÄlska.se
Logo varumärke Majas Cottage

Ljuslykta Tillsammans

. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 39 - 49 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Vacker vit ljuslykta som skiftar mot en gråare nyans med inspirationstext:

Att vara född, alla skratt, att få uppleva, åsikterna & viljorna, alla dagar hela livet, gnabbandet & gemenskap, de förväntansfulla högtidsstunderna, samtalen och funderingarna vid köksbordet, blåbärsplockningen och den ljumma smulpajen, allt bus och alla fnittriga skratt, cykelutflyktera med picknickkorgen, de varma långa dagarna på stranden, att få finnas varje dag, att vi alla får uppleva livet, det räcker inte med nästan alla, tillsammans ska vi kämpa för alla.

Mått: 8 x 10 cm

För varje såld lykta skänker Majas Cottage 10% till barncancerfonden. Tillsammans gör vi skillnad!

Egenskaper

Varumärke: Majas Cottage
Lev. artikelnummer: 172014
Vikt: 309 g

Om varumärket

Majas Cottage är ett familjeföretag med fokus på välbefinnande och mys som en röd tråd genom hela företaget. Sortimentet består bland annat av ljuslyktor, fat, skärbrädor, väggljushållare, ljusstakar, skedar, muggar och assietter.

2012 startades företaget hemma i grundarna Petra och Pierres källare där de började sälja sin första Maja lykta, en lykta med stärkande ord, framtagen för att bringa ljus, glädje, tröst och hopp i kampen mot cancer, speciellt den cancer som drabbar våra älskade barn.

Med Petras erfarenhet av produktutveckling och inköp inom inredningsbranschen föddes idén om Majas Lyktor – Lyktor som berör.

Majas Cottage har extra hjärta och själ med i företaget och att stödja Barncancerfonden är viktigt, tänk att få köpa vackra inredningssaker och veta att dom symboliserar att man bidragit till något gott samtidigt – bästa känslan och win-win för alla.

Majas cottage har med kunder och återförsäljares hjälp donerat många miljoner till Barncancerfonden.

Logo varumärke Majas Cottage