RumAttÄlska.se
Logo varumärke Majas Cottage

Ljuslykta - Kim 4 Ever

Ljuslykta med fredstecknet samt viktiga värdeord såsom Joy, Peace, Kindness, Love, Hope mfl. En ljuslykta framtagen för att hedra & minnas Kim Wall. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Ljuslykta med fredstecknet samt viktiga värdeord såsom Joy, Peace, Kindness, Love, Hope mfl. En ljuslykta framtagen för att hedra & minnas Kim Wall.

Dessa lyktor säljs med förmån till Kim Walls minnesfond, Kim Wall Memorial Fund, en fond som kommer delas ut årligen till en ung kvinnlig journalist som vill resa ut i världen & skriva viktiga reportage i samma anda som Kim Wall. Lyktan är framtagen tillsammans med Kim Walls familj.

Mått: 8 x 12 cm.

Egenskaper

Varumärke: Majas Cottage
Lev. artikelnummer: 180154
Vikt: 422 g

Om varumärket

Majas Cottage är ett familjeföretag med fokus på välbefinnande och mys som en röd tråd genom hela företaget. Sortimentet består bland annat av ljuslyktor, fat, skärbrädor, väggljushållare, ljusstakar, skedar, muggar och assietter.

2012 startades företaget hemma i grundarna Petra och Pierres källare där de började sälja sin första Maja lykta, en lykta med stärkande ord, framtagen för att bringa ljus, glädje, tröst och hopp i kampen mot cancer, speciellt den cancer som drabbar våra älskade barn.

Med Petras erfarenhet av produktutveckling och inköp inom inredningsbranschen föddes idén om Majas Lyktor – Lyktor som berör.

Majas Cottage har extra hjärta och själ med i företaget och att stödja Barncancerfonden är viktigt, tänk att få köpa vackra inredningssaker och veta att dom symboliserar att man bidragit till något gott samtidigt – bästa känslan och win-win för alla.

Majas cottage har med kunder och återförsäljares hjälp donerat många miljoner till Barncancerfonden.

Logo varumärke Majas Cottage