RumAttÄlska.se
Logo varumärke Maison Berger Paris

Doftpinnar Muse - Jonathan Adler

Diffuser Muse med medföljande doft Imperial Green från Maison Berger Paris. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Diffuser Muse, designad av Jonathan Adler, rymmer 600 ml varav doftpinnarna har en höjd på 30 cm. Doften räcker upp till 30 dagar beroende på hur många pinnar som används eller om det är drag i rummet.

Doften som medföljer, Imperial Green, är en fräsch doft av grönt te tillsammans med sandalwood och modern mysk. Doftoljorna innehåller råvaror av högsta kvalitet & framställs utav parfymmästare i Frankrike.

Top not: Grapefrukt, Bergamott och Eukalyptus.
Mellan not: Kardemumma, Rosa peppar och Havsnoter
Botten not: Patchouli, Mysk, Vetiver och Ekmossa.

Egenskaper

Varumärke: Maison Berger Paris
Lev. artikelnummer: 4.5.1
Vikt: 1 322 g

Om varumärket

Maison Berger Paris, ett mycket välkänt & historiskt franskt företag som startade redan 1898 av en apotekare vid namn Maurice Berger. Han hade utvecklat en katalytisk lampa som renade luften i sjukhusmiljön från farliga bakterier och illaluktande molekyler.

Under 1930-talet utvecklades brännaren i lampan så att även doft kunde tillsättas & nu började lampan att användas även i hemmen. Doftlamporna är väldigt omtyckta & finns i en mängd olika utföranden & även som samlarobjekt. Det tar ca 18 månader att ta fram en ny doftlampa, 9 månader att framställa en ny doft. Produkterna tillverkas i Frankrike,Normandie. De fantastiska dofterna tas fram tillsammans med parfymmästare i Grasse, världens doftmecka.

Maison Berger Paris doftlampor är perfekta att använda överallt där man önskar rena luften eller sprida en fantastisk doft.

Logo varumärke Maison Berger Paris