RumAttÄlska.se
Logo varumärke Maison Berger Paris

Doftlampa Giftset Senso Nude

Dekorativ doftlampa tillverkad i tjockt glas med färgton Nude, levereras tillsammans med doft Musk Flower. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 39 - 49 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Dekorativ doftlampa tillverkad i tjockt glas med färgton Nude, levereras tillsammans med doft Musk Flower. Musk Flower är en feminin doft som är blommig, sensuell och lekfull.

Doftlampan rymmer ca 379 ml, doft 250 ml.

Egenskaper

Varumärke: Maison Berger Paris
Lev. artikelnummer: 4734
Vikt: 916 g

Om varumärket

Maison Berger Paris, ett mycket välkänt & historiskt franskt företag som startade redan 1898 av en apotekare vid namn Maurice Berger. Han hade utvecklat en katalytisk lampa som renade luften i sjukhusmiljön från farliga bakterier och illaluktande molekyler.

Under 1930-talet utvecklades brännaren i lampan så att även doft kunde tillsättas & nu började lampan att användas även i hemmen. Doftlamporna är väldigt omtyckta & finns i en mängd olika utföranden & även som samlarobjekt. Det tar ca 18 månader att ta fram en ny doftlampa, 9 månader att framställa en ny doft. Produkterna tillverkas i Frankrike,Normandie. De fantastiska dofterna tas fram tillsammans med parfymmästare i Grasse, världens doftmecka.

Maison Berger Paris doftlampor är perfekta att använda överallt där man önskar rena luften eller sprida en fantastisk doft.

Logo varumärke Maison Berger Paris