RumAttÄlska.se
Logo varumärke Maison Berger Paris

Doftlampa Giftset Muse Jonathan Adler

Katalytisk doftlampa med design av Jonathan Adler, medföljande doft - Imperial Green Tea. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Katalytisk doftlampa som rymmer 600 ml, designad av Jonathan Adler, med medföljande doft - Imperial Green Tea som är framtagen av parfymmästare i Frankrike. Doften är fräsch av Grönt te, Sandalwood samt Mysk & innehåller följande doftnoter: Grapefrukt, Bergamott, Eukalyptus, Kardemumma, Rosa Peppar, Havsnoter, Patchouli, Mysk, Vetiver och Ekmossa. Levereras i en vacker presentbox.

Doftlampan som är original från Maison Berger sprider en mjuk & harmonisk doft samtidigt som den renar luften upp till 68%. Perfekt att använda för att få bort matos, cigarettrök, djurdoft eller om man bara önskar att det ska lukta gott. Doftlampan tar bort all dålig lukt som består av molekyler.

Det finns en mängd olika dofter att välja emellan & det finns även doftfri (neutral) om man endast önskar rena luften. Neutral är bra att komplettera med för att rena brännaren samt om man önskar byta doft & inte vill blanda.

En lyxig inredningsdetalj & en uppskattad present till den som har allt.

Egenskaper

Varumärke: Maison Berger Paris
Lev. artikelnummer: 4729
Vikt: 1 437 g

Om varumärket

Maison Berger Paris, ett mycket välkänt & historiskt franskt företag som startade redan 1898 av en apotekare vid namn Maurice Berger. Han hade utvecklat en katalytisk lampa som renade luften i sjukhusmiljön från farliga bakterier och illaluktande molekyler.

Under 1930-talet utvecklades brännaren i lampan så att även doft kunde tillsättas & nu började lampan att användas även i hemmen. Doftlamporna är väldigt omtyckta & finns i en mängd olika utföranden & även som samlarobjekt. Det tar ca 18 månader att ta fram en ny doftlampa, 9 månader att framställa en ny doft. Produkterna tillverkas i Frankrike,Normandie. De fantastiska dofterna tas fram tillsammans med parfymmästare i Grasse, världens doftmecka.

Maison Berger Paris doftlampor är perfekta att använda överallt där man önskar rena luften eller sprida en fantastisk doft.

Logo varumärke Maison Berger Paris