RumAttÄlska.se
Logo varumärke IB Laursen

Skålset 3-Del Mynte English Rose

Dessa härliga skålar i färgen English rose levereras i 3-pack & kan användas till det allra mesta. Läs mer

  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag
  • Fraktfritt över 599 kr, annars 39 - 49 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
Beskrivning

Dessa härliga skålar i färgen English rose levereras i 3-pack & kan användas till det allra mesta. Använd till bröd & bullbaket som deg & jäsningsskål,salladsskål, fruktskål mm. Skålarna som är tillverkade i stengods är stadiga & kan användas både i micron eller ställas i frysen. De är ugnsfasta & tål tvätt i diskmaskin.

Liten - 10 x Ø 19 cm.
Mellan - 12 x Ø 23 cm.
Stor - 14 x Ø 26 cm.

Denna serie från IB Laursen har blivit omåttligt populär då dessa produkter används & ofta visas i olika tv-program bl a Leila bakar samt i inredningstidningar. Produkterna är rejäla & har en tålig glasyr samt att de finns i en mängd olika färger och varianter.

Egenskaper

Varumärke: IB Laursen
Lev. artikelnummer: 2074-07
Vikt: 3 535 g

Om varumärket

Ib Laursen designer heminredning och trädgårdsdekoration matchande den nordiska designtraditionen. Sortimentet är stort och erbjuder ett stort antal möjligheter att skapa en unik och mysig atmosfär, både inom- och utomhus.

En stor del av produktsortimentet är designad internt, inspirerad av mässor, loppmarknader och utlandsresor och kombineras till 4 kollektioner per år. Produkterna tillverkas av noggrant utvalda leverantörer i Asien.

Ib Laursen grundades som detaljhandel 1971 av Ib Laursen men har sedan dess utvecklats till att bli en av Skandinaviens största grossistleverantörer av dekor. Företagets 9 000 m² kontor, showroom och lagringsbyggnader ligger vackert i utkanten av Danmarks äldsta stad, Ribe.

2007 tog Peter Laursen majoritetskontroll efter en lång planerad generationsöverlåtelse och utnämndes sedan till VD efter sin far, Ib Laursen. Huvudmålet fortsätter att vara en ständig utveckling och vara framåt när det gäller design, kvalitet och service.

Logo varumärke IB Laursen