RumAttÄlska.se
Logo varumärke IB Laursen

Pall Bambu

Handgjord pall tillverkad av bambu som är ett snabbväxande naturmaterial, fin att använda både inne- som utomhus. Läs mer

389:-
  • Fraktfritt över 599 kr, annars 39 - 49 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Handgjord pall tillverkad av bambu som är ett snabbväxande naturmaterial, fin att använda både inne- som utomhus. Vid användning utomhus kan ytan få en grå ton med tiden vilket är en naturlig process av materialet. Pallen bör dock stå på en torr yta så inte vatten eller annan fukt tränger in i möbelbenen.

Mått: H 35 x Ø 30 cm.

Egenskaper

Varumärke: IB Laursen
EAN: 5709898295950
Lev. artikelnummer: 2287-00
Vikt: 2 000 g

Om varumärket

Ib Laursen designer heminredning och trädgårdsdekoration matchande den nordiska designtraditionen. Sortimentet är stort och erbjuder ett stort antal möjligheter att skapa en unik och mysig atmosfär, både inom- och utomhus.

En stor del av produktsortimentet är designad internt, inspirerad av mässor, loppmarknader och utlandsresor och kombineras till 4 kollektioner per år. Produkterna tillverkas av noggrant utvalda leverantörer i Asien.

Ib Laursen grundades som detaljhandel 1971 av Ib Laursen men har sedan dess utvecklats till att bli en av Skandinaviens största grossistleverantörer av dekor. Företagets 9 000 m² kontor, showroom och lagringsbyggnader ligger vackert i utkanten av Danmarks äldsta stad, Ribe.

2007 tog Peter Laursen majoritetskontroll efter en lång planerad generationsöverlåtelse och utnämndes sedan till VD efter sin far, Ib Laursen. Huvudmålet fortsätter att vara en ständig utveckling och vara framåt när det gäller design, kvalitet och service.

Logo varumärke IB Laursen